Hösten 2014

Det sägs att det har passerat en sommar. Ett i raden av alla bevis på detta är den inaktivitet som har legat som ett instagram-filter över vår hemsida de senaste veckorna. Men håll i hatten i höstvindens våld, nu vankas det nya tider!

Redan nu när jag sitter och skriver det här inlägget gör jag det med vetskapen att det finns två färdiga avsnitt redo att publiceras. Det ena avsnittet kan ses som en förlängning på Avsnitt 102 – Konditionsperiodisering och Avsnitt 103 – Styrkeperiodisering eftersom det handlar om det fenomen som alla elitidrottare fruktar; överträning. Det andra avsnittet blir en uppföljare till den självutnämnda succén i Avsnitt 104 – Spaningsspecial.

Som om inte detta vore nog kommer vi denna vecka att spela in ytterligare två avsnitt. I dessa avsnitt kommer vi ödmjukt att ta ett steg tillbaka och istället låta tre skarpa sinnen få spela huvudrollen när vi ska avhandla ämnen som testmetodik inom idrotten, periodisering i lagidrotter, football fitness och mycket mer. Jag vågar redan nu utlova en hagelskur av kliniska pärlor!

Så mycket mer än så behöver jag väl egentligen inte säga? Vi kommer helt enkelt att bjuda er på ett skådespel i höstlövsdans som ni kommer vilja se varenda meter av. Häng med!

Referenser
Stäng Show Notes