Reklam: föreläsning

Det har varit otroligt tyst här den senaste tiden. Vår senaste publikation är daterad till den 10 november då vi publicerade Avsnitt 109 – Barfotalöpning, men sedan dess har vi varit tysta. Detta förklaras huvudsakligen av att vi därefter riktade all vår energi åt att förbereda de föreläsningar vi nyligen höll för ett stort gäng nyfikna och hängivna fysioterapeuter i Stockholm.

Föreläsningarna handlade om hur våra patienter kan uppsöka olika fysioterapeuter (eller andra vårdgivare) och få olika bedömningar (och följaktligen olika behandlingar), men samtidigt sälla sig till den stora skara av nöjda patienter som vi lämnar efter oss. Under föreläsningarna skickades en del kängor mot delar av det arbetssätt som präglar vår yrkeskår, men också flera konkreta förslag till förändringar på både individuell och organisatorisk nivå som kommer att föra oss framåt. I vanlig ordning byggde föreläsningarna på modern vetenskap och nyvunna kunskaper inom olika vetenskapsområden.

Är du också intresserad av att lära dig mer om hur andra saker än patientens besvär påverkar din bedömning, vad det är som gör att våra patienter förbättras eller hur du kan förbättra dig själv och din arbetsplats för att vi i morgon ska kunna erbjuda en bättre vård än vi gör idag?

Skicka ett mail till kontakt@fysiopodden.se och bjud in oss till din arbetsplats!

Vi hörs!

Referenser
Stäng Show Notes